Kaj je okoljska plastična vrečka?

- Jan 28, 2021-

V urbanem življenju, medtem ko zagotavljajo veliko udobje za ljudi, plastične vrečke povzročajo tudi "belo onesnaževanje" zaradi njihovih težkih degradacijsko značilnosti. Dejansko so okolju prijazne plastične vrečke že dolgo uspešno razvite in se pogosto uporabljajo v različnih panogah.


Kaj je "okoljska plastična vrečka"?

Obstajata dve vrsti "okolju prijaznih plastičnih vrečk". Ena je izdelana iz reciklificiranih materialov, kot sta bagasse in škrob, imenovana "recikliraj materiale in okolju prijazne plastične vrečke." Druge okolju prijazne plastične vrečke so dodane z razgradljivo masterbatch. V naravnih razmerah lahko pospeši razgradnja. Takšno okolju prijazno plastično vrečko imenujemo tudi "razgradljiva plastična vrečka".


Zakaj so okoljske plastične vrečke okolju prijazne?

Razlog, zakaj so okolju prijazne plastične vrečke okolju prijazne, je prav zato, ker so razbile tradicionalne plastične vrečke, ki jih je težko razgraditi sto let in skrajšati čas razgradnje na 2 do 3 leta. Na primer, mulč iz okolju prijazne plastike ne bo povzročil kaljene zemlje, ko se nanese na zemljo. Ko bodo posevki pobrani v tekoči sezoni, jih bodo razgradli sončna svetloba in svetloba in toplota ter ne bodo vplivali na sajenje pridelkov naslednje sezone; okolju prijazne plastike, ki se uporabljajo v supermarketih Vrečka ne samo, da obdrži prednosti motečih, poceni in priročnih plastičnih vrečk, ampak je lažje degradirati po zavrženi, in ne bo letela okoli neba kot tradicionalne plastične vrečke.


Začnite se spreminjati od vira onesnaževanja, in zamenjajte nerazgradljive plastične vrečke za enkratno dajatev z razgradljivimi plastičnimi vrečkami malo! 2021, delajmo skupaj, da ne bi bilo onesnaževanja bele barve stran od zemlje.