Kakšna je vsebnost razgradljivih embalažnih materialov

- Feb 15, 2021-

Kateri razgradljivi embalažni materiali so vključeni v razgradljive embalažne materiale?

1, fotodegradabilna umetna masa; pod vplivom svetlobe se razgradi, razdeljen na dve vrsti: oblikovanje in dodatek. Sintetična fotoliza se nanaša na uvedbo nekaterih šibkih verig z nizko energijo, ki jih je v procesu sinteze polimerov enostavno prekiniti, ali na povezovanje nekaterih fotosenzibilnih genov in prenesenih atomov, ki lahko vidijo fotolizo. Na ta način bo prišlo do kemične reakcije pod svetlobnim delovanjem, kar bo privedlo do razgradnje polimernih makromolekul, dolge verige pa se bodo zlomile v majhne molekularne drobce, ki jih mikroorganizmi zlahka pogoltnejo. Aditivna fotodegradacija je, da v plastične sestavine dodamo določeno količino fotosenzibilizatorja, ki se bo pod vplivom svetlobe tudi razgradil. Metoda je razmeroma preprosta, stroški pa razmeroma nizki.

Kakšna je vsebnost razgradljivih embalažnih materialov

2. Biorazgradljiva umetna masa. Razgrajujejo ga bakterije, plesni in različni mikroorganizmi. Ker lahko notranjo strukturo ali sestavo materialov običajni mikroorganizmi razgradijo, odpadki embalaže mikroorganizmi prebavijo in absorbirajo v naravnem okolju, nato pa razpadejo na majhen molekularni tip in tip udeležbe. Participativna biorazgradljiva plastika je nekakšen biološko razgradljiv material, v katerega je vključena določena količina škroba, naravne slame, riževe slame in sadne lupine. Po nastanku nekaterih biološko razgradljivih embalažnih izdelkov.

3. sestavljena razgradljiva umetna masa; razgradi se pod skupnim delovanjem svetlobe in biologije. Dodajanje biorazgradljivega škroba, nadzorovanega razgradljivega fotosenzibilizatorja in avtomatskega oksidanta v plastiko bo povzročilo upadanje lastnosti plastike po uporabi in umetna masa se bo redno lomila na koščke. Po tem se plastika hitro razgradi z reakcijo mikroorganizma in avtomatskega oksidanta.