Razlika med okolju prijazno plastiko in reciklificirano plastiko

- Jan 28, 2021-

Okolju prijazna plastika je velik koncept. Proizvodnjo surovin, ki so okolju prijazne, lahko na primer imenujemo okolju prijazna plastika. Recikliranje plastičnih odpadkov za razmnoževanje zmanjšuje nastajanje plastičnih odpadkov. Imenujemo ga tudi okolju prijazna okolju prijazna plastika ali reciklificirana plastika, ki prekini težavnost navadnih plastičnih vrečk. Razgradljivo plastiko s pomanjkljivostmi razgradnje lahko imenujemo tudi okolju prijazna plastika. Kakšna je razlika med njima?


Proizvajajte okolju prijazno plastiko z okolju prijaznimi surovinami

Proizvodnja surovin je okolju prijazna, kot to pomeni ime, da se v proizvodnem procesu poleg uporabe plastičnih substrata ne doda nobena odstranjena plastika in druge škodljive snovi.


Razgradljivi plastični izdelki, ki jih proizvaja naše podjetje, spadajo v to vrsto okolju prijazne plastike. Ne uporablja le polietilenske plastične substrate, ki izpolnjuje higienske standarde za embalažo hrane in razgradljivo masterbatch EBP razreda hrane, Nula dodatka recikliranih materialov, i ne-toksični, To ne iritira vonj i pravi polietilenska plastika, za to je prvotno bilo potrebno stotine let da se degradira u naravi, degradira u vodi, ugljični dioksid i tla organske snovi u samo par g. pod naravnim stanostima in se vrniti v ekosistem, da bi dosegli popolno degradacijo.


Reciklificirana plastična vrsta okolju prijazna plastika

Pravijo, da so smeti zamujani vir, vendar se veliko mest trenutno sooča s krizo obleganja smeti. Reciklificirana plastika je kot retrogradna v industriji. Z recikliranje plastičnih izdelkov z recikliranje vrednosti, kot so steklenice pijače, vrečke za odpadno hrano, plastične bazene itd., s posebnimi postopki in formulami se "smeti" lahko spremenijo v strojne dele, komponente ali druge žive pripomočke.


Vendar je postopek recikliranja plastike razmeroma zapleten, stroški pa nizki, tako da ga nekatera podjetja izkoristijo, kar vodi do nekaterih nekvalificiranih plastičnih izdelkov na trgu. Na primer, ko bomo dobili nekaj plastičnih izdelkov, bodo zelo oster. Na primer, če pogledate skozi plastično vrečko skozi svetlobo, lahko obstaja veliko črnih delcev, kar lahko pomeni, da je plastični izdelek iz od odpadkov plastike.


Zato bi se morali v vsakdanjem življenju izogibati povrnjenim plastikam, da bi držali hrano, in uporabiti več plastičnih izdelkov iz plastičnih substratov razreda hrane, da bi se izognili škodljivim snovem za ljudi. Hkrati pa vas prosimo, da zaščitite naš skupni dom, pri tem pa dajete prednost razgradljivim in okolju prijaznim plastičnim izdelkom.